Kunnen wij bij jullie een event organiseren?

Ja zeker! De voorwaarden daarvoor zijn wel dat we de huisjes tijdens een event niet individueel kunnen verhuren. De aanvrager is dus verplicht de huisjes te huren, minimaal 2 nachten huur. Bij gebruik van de Biergarten geldt automatisch dat de drankjes door ons aangeleverd worden. Wij kunnen ook eten verzorgen, muziek enz.

Waar bestaat het ontbijt uit?

Uit (p.p) 2 vers gebakken broodjes, 2,3 verschillende soorten vleeswaren, kaas, jam, 1 ei, jus d’orange, thee of koffie. Naar keuze kan er ook een Stramme Max gemaakt worden. Broodjes zijn op aanvraag ook te bestellen. Allergiëen en/of vegetarisch graag vooraf melden.

Hoe laat is de Biergarten gesloten?

Voor onze huurders is de Biergarten altijd toegankelijk. Verder gaan doordeweeks en zondags de poorten dicht om 18.00 uur en zaterdags om 22.00. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat onze huurders geen last ondervinden van onze biergarten gasten.

Zijn huisdieren toegestaan?

Wegens hygiënische gronden hebben wij helaas moeten besluiten geen huisdieren toe te staan in de huisjes.

Kunnen wij bij de huisjes een vuurtje maken of grillen?

Helaas is open vuur en grillen bij de huisjes niet toegestaan. Wij hebben bij de buitenkeuken een swing-grill en bij de vuurplaats kan ook gegrild worden. Hout kan eventueel bij ons gekocht worden, maar ook gewoon uit de directe omgeving gesprokkeld.