Onze huisjes

Algemeen

Al onze huisjes zijn ingericht met een 2 persoonsbed, waarop 2 dekbedden (135 x 200) en kussens. Verder is er een kleine koelkast, magnetron, waterkoker en senseo, zijn er koffiekopjes, borden en bestek. Ook hebben alle huisjes een eettafel(tje), zitje, buitenzitje en tuinstoelen.

Handdoeken en bedlakens zijn niet inbegrepen bij de huur.

In alle huisjes staat een pelletkachel, op het Gartenhaus na, daar staat een houtkachel.

Onze totale waterhuishouding bevindt zich bij de hoofdgebouwen, daar vindt u ook het Badehaus en de compleet ingerichte buitenkeuken.

Onze huisjes

Ambach

Ambach is een van onze populairste blokhutten, niet alleen door zijn ligging, maar ook door de indeling en inrichting. Hij is 6 bij 4 met een kleine uitbouw waar een van de bedstedes zich bevindt.
Geschikt voor 2 – 5 personen, met een extra ruimte waar spullen opgeborgen kunnen worden
Het heeft 2 bedstedes, die met een gordijn van elkaar afgescheiden kunnen worden voor wat meer privacy, en een bedsofa. Ambach ligt ongeveer 45 meter van het sanitair en de buitenkeuken af.


Amwald

Amwald ligt op 25 meter afstand van Ambach en zoals de naam al doet vermoeden, in de zomer verscholen tussen de bomen en groen. Het is een blokhut van ongeveer 4 x 4, doelmatig ingericht met natuurlijke producten.


Amfels

Amfels is 20 meter verwijderd van Amwald en is tegen de rotsen aan boven de oude grube gebouwd. Amfels is van verre uit de meest rustige blokhut; vanuit Amfels is het maar een klein stukje lopen naar de meditatie plek in de bocht van de Elzbach. Voor mensen die echt tot rust willen komen in de natuur, is dit een pareltje.


Gartenhaus

Het Gartenhaus is deel van het oude Backhaus, een schattig oud huisje vlak bij de beek. Het heeft een eigen terrasje bij de wei. Vanwege de dikke muren is het altijd koel in de zomer. Het heeft een houtkachel die het niet alleen snel geriefelijk maakt maar ook romantisch en gezellig is. Je moet alleen wel kunnen stoken. Het Gartenhaus ligt vlak bij de vuurplaats, de Biergarten en het sanitair.


Backhaus

Het authentieke Backhaus , weet zijn bijzondere inhoud goed te verbergen. Het ligt tegenover het Badehaus en de buitenkeuken. Het Backhaus heeft 70 cm dikke muren, is daardoor in de Zomer erg koel. Achter het huisje is een eigen tuintje aangelegd met een gezellig zitje.
Het Backhaus is de enige met een verdieping en heeft daardoor meer ruimte. Beneden het leefgedeelte met pelletkachel, die de slaapkamer boven de winter boven ook warm maakt.
Verder moeten onze gasten zelf maar ontdekken wat het Backhaus zo uniek maakt….