Onthaasten, tot rust komen

Wij verhuren een viertal units, welke zijn ingericht met onder andere materialen uit de natuur. Dit zijn Amwald, Ambach, Amgarten en de Alte Muhle. Meer info onder ‘Accomodaties’.Daarnaast verhuren wij in de zomer ook nog een 6 persoons-dessert tent, die haar eigen sfeer en gemakken heeft. En uiteraard de puk-tentjes….Omdat wij onze eigen voorzieningen hebben, zijn deze units zelf niet voorzien van douches, toiletten en keuken. Deze zijn centraal gelokaliseerd op loopafstand. Kijk voor meer info bij ‘faciliteiten’

Verzorging

Wij zijn zelf motorrijders en vinden het heerlijk om met niet al te veel bagage te rijden. Daarom bieden wij een zo compleet mogelijk pakket aan:B&B, maar ook met diners, motor tochten, tenten, drankjes, hapjes, alles wat maar denkbaar is voor een fijne vakantie.

Geen internet of telefoonbereik

Onze kracht ligt bij eenvoud en rust. Om helemaal los te koppelen van de dag-dagelijkse zorgen, is het aan te raden de mobiele telefoons uit te laten.Wij hebben geen bereik in ons dal, dus dat is niet zo moeilijk. Het lijkt een dingetje, maar geloof me, je komt echt tot rust!

het is tegenwoordig een luxe om gewoon te kunnen ‘zijn’

Ultieme rust