Boeddha tekenen op de Ölmühle

Samen Boeddha tekenen @ de Ölmühle!

Op. 17 juni is de kick-off van een nieuw project: Boeddha tekenen in de natuur van de Ölmühle.
Ik zelf heb gemerkt dat het tekenen van een Boeddha veel rust en ruimte in je hoofd geeft.
Omdat heel veel mensen onze plek zien als oase van rust en natuur, is de combinatie gemakkelijk te maken! Ik heb daarom een weekend gepland, waarin Boeddha centraal staat.

De Boeddha’s worden opgezet met behulp van de Tibetaanse iconometrie.

Wat kunt u verwachten?

Mijn doel is maximaal 10 personen verdeeld over de 5 huisjes op ons terrein. Elk huisje heeft ruimte voor 2 personen. Aankomst vrijdag middag en maandag ochtend vertrek.

Het programma omvat het volgende:
Vrijdag kennismaken, avond eten en uitleg van het tekenprogramma.
Zaterdag ochtend, na het ontbijt, vertrek naar Traben Trarbach voor het Museum bezoek. Dit is een zeer bijzonder museum met een enorme verzameling Boeddha’s. Inspiratie opdoen dus! Na de lunch beginnen we met de tekening. Ik zal vooraf de opzet van de tekening maken, zodat de grote lijnen staan. Afhankelijk van hetgeen de gast wil natuurlijk. Ik heb 3 Boeddha’s als keuze.
Rond 5 uur stoppen we, en kunnen onze gasten desgewenst een mooie wandeling in de omgeving maken. Daarna is het avondeten en invulling naar eigen wens. We zorgen in ieder geval voor een knapperend vuurtje.

Zondag hebben we de hele dag om te tekenen. Als het weer het toelaat, neem ik jullie mee naar een idyllisch plekje in het bos.
Maandag ochtend, na het ontbijt, is het weer vertrek naar huis, maar met een prachtige zelfgemaakte Boeddha als extra passagier.
Het weekend is inclusief eten, overnachting, beddengoed, schoonmaak, materialen en entree bewijs.

En? Klinkt gaaf hé!

Kosten: € 280,00 euro per persoon. Deze prijs is voor 2 personen per huisje. Wilt u alleen in een huisje, dan rekenen we € 65,00 extra.

Datum: 17 t/m 20 juni 2022

Ik verheug me erop. Meer info via ons contactformulier!